فرماندار رامهرمز از ایجاد دو مجتمع رفاهی برای گردشگران در این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، مصطفی سمالی در حاشیه بازدید مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان، مشاور استاندار و جمعی از مسوولان محلی و استانی از عمارت صمیمی شهرستان رامهرمز اظهارکرد: در سال جاری تمامی نقاط تاریخی، فرهنگی و باستانی را که در سطح شهرستان وجود داشت شناسایی کرده و اقدامات موثری در جهت فراهم کردن زیرساخت های لازم برای جذب گردشگر فراهم کرده ایم.
\n
وی افزود: متاسفانه بخش عمده ای از این بناها به زباله دانی تبدیل شده بودند که این زباله ها با بیش از 60 کامیون تخلیله و در حال حاضر شرایط این بناها برای بازدید گردشگران بسیار مطلوب شده است.

فرماندار شهرستان رامهرمز ادامه داد: همچنین اماکن مذهبی این شهرستان نیز به صورت کامل پاکسازی و بازسازی شده و درخصوص این جاذبه ها بروشورهایی نیز برای نشان دادن موقعیت جغرافیایی این آثار و شناسنامه تاریخی آن ها تنظیم شده است و تمامی امکانات لازم رفاهی در این اماکن تاریخی برای اسکان گردشگران درنظرگرفته شده است.

وی ادامه داد: همچنین امسال دو مجتمع خدمات رفاهی در سطح شهرستان با اعتباری معادل 14میلیارد ریال آماده شده و در زمان حاضر با 140 تخت اقامت مسافر به صورت کامل آماده پذیرایی از میهمانان نوروزی است .

سمالی اظهار کرد:امسال سعی کردیم سرویس های بهداشتی مجهزی را نیز در سطح شهر ایجاد کنیم تا مسافران نوروزی بدون هیچ کمبودی بتوانند مدت زمان طولانی را در این شهرستان اقامت کنند .

فرماندار شهرستان رامهرمز گفت: امسال نسبت به سال گذشته پیش بینی بیشتری برای جذب گردشگر داریم چرا که زیرساخت های لازم برای بهره مندی از تمامی جاذبه های گردشگری شهرستان رامهرمز فراهم شده است .

عمارت صمیمی(باغ صمیمی) یا باغ امیر سپهدار از باغ های سکونتی - حکومتی دوره قاجار است که به عنوان حاکم نشین شهرستان رامهرمز استفاده می شد و متاًثر از باغ های فرنگی ساخته شده است .

این باغ شامل عمارت اندرونی است. عمارت به عنوان فضای ورودی بوده و در بیشتر موارد محل استقرار و سکونت نگهبانان و سایر کارکنان خدماتی صاحب باغ و مهمانانش بوده است.

عمارت اندرونی که همان کوشک میانی می باشد در دو اشکوب همکف و زیر زمین بنا شده است و محل کارهای حکومتی و دفتر ی بود، در دوران پهلوی این کوشک محل زندگی صاحب وقت باغ اختصاص داشت.

طبقه همکف شامل سرسرا ،چهار اتاق و یک سفره خانه است دارای سقفهای گنبدی از نوع چهار بخشی و طاق و تویزه می باشد.

زیر زمین آناین بنا شامل دو اتاق و یک سرسرا بوده و دارای خیشخال و بار گیر نیز می باشد و به شماره ثبت 9956 در سال 12/6/1380در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394122463